mandag den 11. januar 2010

Buenos Aires

Hola,

Nu har vi vaeret nogle dage i Buenos Aires, hvilket har vaeret nogle meget varme dage.
Flyveturen gik udemaerket, undtagen situationen i lufthavnen, hvor en amerikaner, der ikke kunne se udover sin egen fede naese, naesten ikke ville lade Ulrik og Jakob tage afsted. Min flyvetur blev da ogsaa reddet, da jeg fik en sms fra min soester, hvor der stod at Lazio havde vundet 4-1. Fantastisk. Jakob har allerede brugt ordet kulturchok - sekundet efter vi kom ud af flyet, fordi det var saa varmt.

Vi har tilbragt det meste af tiden ude i byen og set forskellige steder. Vi bor paa et Hostel i hjertet af byen. Det har vaeret nogle meget, meget varme dage, i gaar naaet det op paa 40 grader.
Vi er kommet ud for den underlige oplevelse at bo paa vaerelse med en brasliener, der er helt vildt stor Raveonettes fan. Han kan simpelthen alle Raveonettes sange, og elsker os fordi vi har vaeret til flere koncerter med dem, og mig og Jakob der har et billede med forangeren Sune Wagner. Vi tager tvaers over Atlanterhavet, for at moede en brasiliener, der har et dansk band som yndlingsband.
Derudover proever vi mere eller mindre at faa tiden til at gaa foer Mads Oliver ankommer d. 13. Vi er enige i at vi egentlig ikke behoever flere dage her, da byen ikke har saa meget at tilbyde igen, selvom den da er charmerende.

Det var alt for nu!

Forza Lazio

1 kommentar:

  1. Det er jo så snyd i har det så varmt, vi andre går i kulden og be'r til at det snart bliver sommer.
    Men godt i er kommet sikkert frem - og ja relativt underligt at i tager næsten så langt væk som i kan og møder en fanatisk raveonnettes fan :) Men hils Jakob og Mads mange gange fra mig!

    Thomas

    SvarSlet